Problemer med at gennemføre IAT

Hvilken type browser virker med disse tests?

Svar: Følgende er minimumskravene til dit computersystem:

• Javascript skal være slået til
  • Cookies skal være tilladt
  • Pop-up vinduer skal være tilladt
  • Flash Player Plugin (version 6.0 eller nyere) fra Adobe er påkrævet for at køre testene. Hvis du ikke er sikker på hvilken version Flash du har installeret, så kan du tjekke her.

Linux brugere skal have "common system fonts" installeret.
WebTV understøttes ikke på nuværende tidspunkt.
Mac bruger bør ikke bruge Internet Explorer.

Hvis du stadig har problemer, rapporter venligst dine problemer.

Jeg kan ikke få adgang til testene. Når jeg klikker på en test, kommer der en besked der siger at der er opstået en fejl. Hvad skal jeg gøre?

Svar: Der kan være en netværksfejl, vent og prøv eventuelt igen senere.

Hvis du stadig har problemer, rapporter venligst dine problemer.

Jeg får en fejlmeddelelse, der siger at min session er "timed out". Hvad er der sket og hvad skal jeg gøre?

Svar: Af sikkerhedsmæssige grunde udløber din session efter 15 minutters ineffektivitet. Desværre kan du ikke fortsætte hvor du slap, så hvis du vil gennemføre testen, må du starte forfra.

Hvis du stadig har problemer, rapporter venligst dine problemer.

Jeg prøvede at tage IAT og alt jeg så var en blank skærm - ingen test. Hvad er problemet?

Svar: Bruger du Safari? Hvis, så sikr dig at du bruger version 1.2 eller nyere, eller brug Netscape, Firefox, eller Opera i stedet. Desuden er Flash Player Plugin version 6.0 eller nyere påkrævet for at tage denne test. Tjek her for at se hvilken Flash version du har.

Hvis du stadig har problemer, rapporter venligst dine problemer.

Jeg prøvede af tage IAT og programmet viste et rødt X og stoppede. Hvad er problemet?

Svar: Når et ord eller et billede ikke er grupperet i den rette kategori, så kommer der et rødt X. Hvert ord eller billede har en og kun en korrekt klassifikation. For eksempel hvis du grupperer gamle og unge ansigter og gode og dårlige ord, så er alle de gamle ansigter kategoriseret med den tast der betegner "gammel", alle de unge ansigter er kategoriseret med den tast der betegner "ung", alle de gode ord er kategoriseret med den tast der betegner "god" og alle dårlige ord er kategoriseret med den tast der betegner "dårlig". Hvis du begår en fejl i klassificeringen, så venter programmet på et nyt svar fra dig før det fortsætter. Hvis dette kun sker et par gange, så kan testen stadig have værdi for dig. Men du skal give det svar som kodningen i programmet kræver for at fortsætte.

Hvis du stadig har problemer, rapporter venligst dine problemer.

Når testen er færdig og jeg prøver at udskrive resultaterne, så får jeg en besked der siger at en fejl er opstået, og jeg skal prøve igen senere. Dette er sket på to forskellige tidspunkter. Hvordan kan jeg udskrive resultaterne?

Svar: Vi har desværre ikke kontrol over hvorvidt der kan udskrives eller ej - dette bestemmes af indstillingerne på din computer. Her er et par forslag:

1. Prøv at gemme siden ved at klikke på File -> "Gem som" og gem siden som en lokal fil på harddisken. Luk derefter din browser og prøv at åbne filen for at printe den.
  2. Du kan gemme skærmbilledet og kopiere det og sætte det ind i f.eks. Word og derefter printe det. For at gøre det, tryk på "Print Screen" tasten på dit keyboard når dine resultater er på skærmen. Åbn derefter et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word. Tryk CTRL+V for at sætte billedet ind i dokumentet. Dette burde lave et dokument som du kan printe.

Hvis du stadig har problemer, rapporter venligst dine problemer.

Jeg kom kun halvvejs gennem IAT da den "frøs fast". Hvad er der galt?

Svar: Hvis du klikker udenfor testens vindue mens testen er i gang (hvis du f.eks. besvarer en e-mail eller en Instant Message), så vil testprogrammet og IAT ikke længere registrere dine anslag. For at ordne dette, før musens markør over den sorte boks i midten af skærmbilledet i testen (din markør vil forsvinde) og klik på venstre musetast.

Hvis du stadig har problemer, rapporter venligst dine problemer.

Copyright © IAT Corp.